4H for de små starter op d. 25. august

4h for de små er for dig som elsker at være aktiv i og omkring naturen sammen med dit barn eller barnebarn. Vi er i stalden og haven så husk tøj efter vejr og vind.

Vi mødes på 4H gården, Kirkebakken 42,4736 Karrebæksminde.

I alt 6 søndage fra kl. 10-11.30

25/8 – Velkommen: rundvisning på gården. Vi laver karse huse og sår karse.       

1/9 – Kaniner: vi lærer om kaniner. Hvad spiser de og hvordan passer vi dem i hverdagen. Vi skal også ud og gå en tur med kaninerne i snor. Vi slutter med popcorn over bål.

8/9 – Heste: vi går i stalden og hilser på hestene. Der bliver mulighed for en ridetur for dem der har lyst. Mellem rideturene maler vi på sten.

15/9 – Høns: vi besøger hønsegården, vi fodre og ser om der skulle være nogle æg i redekasserne. Vi slutter med pandekager over bål.

22/9 – Kriblekrabledag: vi går i haven, hvad finder vi under stenen og træstubbene? Vi bygger et insekthotel. Vi slutter med fladbrød over bål.

29/9 – Æblemost: vi skal lave vores helt egen æblemost. Medbring gerne æbler fra haven hvis I har og beholdere til at have mosten med hjem i.

               

Da vi er ude og vejr og vind er en medspiller så kan der forekomme ændringer i programmet, vi håber på forståelse for dette.

 

Nu kan du melde dig til 4H for de små på www.4h.dk