Sandwich i bål til 10 personer

20 skiver grovtoast
10 skiver skinke
10 skiver ost
10 skiver tomat 

Læg en skive skinke og en skive ost sammen med en skive tomat mellem 2 skiver grovtoast og pak det ind i stanniol. Bages i gløderne i 4-5 minutter. 

Pitabrød 8 stk. 400 gram mel 50 gram grahamsmel 15 gram gær 1/2 tsk. sukker 1 tsk. salt 3 dl. lunken vand. 

Gæren røres ud i det lunkne vand, det øvrige blandes i og dejen æltes godt igennem. Læg et viskestykke over dejen og lad den hæve på et lunt sted i 45 minutter. Dejen æltes igennem igen og deles i 8 dele som trilles til boller og rulles flade med en kagerulle. Brødene lægges på en rist og efterhæver i ca. 5 minutter. Pitabrødene bages på risten over gløder i ca. 5-10 minutter.