Sidste nyt

Besøg af kulturministeren

Mandag d. 13 august fik Næstved 4H i fællesskab med Næstved Rollespilforening og KFUM spejderne fra Herlufmagle besøg af Kulturminister Mette Bock og hendes embedsmænd.

Alle foreninger fik tid til at fortælle om lige det deres forening brænder for. Næstved 4H fik ministeren med på en rundtur på gården, hvor der blev set på kaniner, heste og hunde. Vores fine 4H have blev også vist frem.

Besøget blev afsluttet med kaffe og kage til alle deltagere.

 

 

 

Juni 2018

Årets første sommermåned er godt i gang og der er mange spændende ting på programmet.

  • 4. juni , her samler 4H børn fra kanin og hesteholdet sammen med forældre, instruktører og bestyrelse skrald på Vesterhave strand. Det er et nyt projekt som vi har fået lov til at være en del af, det hedder Ren Natur. Det er et samarbejde mellem Hold Danmark Rent og Næstved kommune. Vi tjener 5000 kr. til klubben som går til fælles spisning og en lejertur.
  • 9. og 10. juni er klubben repræsenteret på Roskilde dyreskue. Birgitte hjælper til i vaffelteltet lørdag og søndag. Frederikke og Tina hjælper lørdag i 4H området. Søndag er 4H dyrebørnene inviteret til dyrskue.
  • 12. juni Bestyrelsesmøde kl.18.30 på Kirkebakken 42,4736 Karrebæksminde
  • 16. juni , her er vi til Sommer fest i Herlufmagle fra kl. 11-15, vi har ponyerne med til ponytræk.
  • 23. juni, kan I møde os på De Hvide Svaner fra kl. 14-16, vi har ponyerne med til ponytræk. Vi vil være at finde på campingpladsen flere gange i løbet af sommerferien.
  • 29. juni, går starten til Danmarks hyggeligste børnedyrskue, Børn og Dyr på Bregentved. Her er vores 4H dyrebørn at finde med heste og kaniner.